Iohannis, în rochie! Imagini senzaționale cu președintele României

Klaus Iohannis și-a format în tot acest timp o imagine de om foarte serios, care a ieșit foarte rar din zona de comfort. Criticat de nenumărate ori pentru modul în care se exprimă, președintele a lăsat mereu impresia unei persoane care nu comunică.

Acum, la doar două zile de marele vot, șeful statului pare mai relaxat. Se pare că în ultima vreme, Iohannis s-a ținut de glume și a zâmbit mai mult decât o făcea de obicei.

Contrat imaginii create, președintele pare a fi un om foarte vesel. Asta o dovedesc și imaginile din perioada în care Iohannis se afla în fruntea Sibiului.

Jurnalista Floriana Jucan a făcut publice mai multe fotografii pe care președintele le-ar vrea ascunse. Iohannis apare în mai multe vestimentații, în cadrul unor evenimente ce au avut loc în orașul său.

„Fetiș medieval cu vasalități”, a scris jurnalista în dreptul fotografiilor postate.

Internauții au sărit imediat în apărarea președintelui: „Au vreo 100 de ani pozele … v-a fost tare greu să găsiți în arhivă… De ceva mai recent nu ați găsit să vă legați? Nimic, nimic? Și oricum nu ați găsit mare lucru… nimic compromițător! Doar niște costume purtate simbolic”, este unul dintre comentariile pe care le-au scris oamenii pe Facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile