Iohannis folosește „holocaustul” ca măciucă împotriva nevaccinaților

Klaus Iohannis folosește holocaustul ca măciucă împotriva nevaccinaților

Klaus Iohannis, cel mai bun dintre goyim, folosește același truc obosit, acuzându-i pe români de holocaust.

Via R3Media:

Președintele României, Klaus Iohannis, a asemuit victimele holocaustului cu victimele celor care se îndoiesc de eficiența vaccinării anti-covid, afirmând că foarte mulți dintre aceștia „sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

Nu e prima oară când Iohannis face astfel de derapaje, anul trecut acesta a afirmat că protestele pentru libertate sunt “vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului“.

Unii români și mulți străini compară în mod neinspirat nevaccinații cu Jidanii care au suferit fictiv pe masa doctorului Mengele. Amintiți-le acestora, atunci când îi auziți folosind expresia “dictatura fascistă sanitară” sau “dictatura nazistă sanitară” că regimul fascist și național-socialist au fost regimuri naționale, care favorizau majoritatea etnică a statelor lor, pe când actuala dictatură este una internaționalistă, favorizând minoritățile de orice fel împotriva majorității, iar experimentul vaccinal este unul neobolșevic, pregățit cu tot cu gulaguri de izolare.

Într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Comemorării Victimelor Holocaustului, Iohannis a făcut apel la toți actorii politici ”responsabili” să acționeze hotărât împotriva oricăror încercări de dezbinare, să se implice direct și concret în direcția promovării valorilor toleranței.

Câte zile de comemorare a holocoastelor sunt într-un an? Am impresia că este a treia de anul acesta.

„Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

Virusul teribil este FRICA. Semenii noștri în proporție de 30% s-au lăsat copleșiți de spaima răspândită prin “surse oficiale” și s-au inoculat cu serul experimental, supunându-se la efecte adverse nebănuite pe termen lung. Acesta este adevăratul genocid, pe care Arahat și Jidannis îl susțin în fiecare zi, acestea sunt crimele împotriva omenirii, iar nevaccinații pursânge sunt singurii care pot asigura supraviețuirea neamului nostru și un viitor pentru copiii din România.

Citește continuarea articolului pe Incorect Politic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *