Iohannis …facut de RAHAT de Liviu Dragnea! Declaratii de ultima ora:

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este așteptat la Reșița în cursul zilei de astăzi. Comunitatea #Rezist a declanșat un protest, huiduind liderii PSD și așteptându-l pe Dragnea cu cătușe.

UPDATE: „Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut domnul Iohannis cât timp a fost președinte? Eu nu am găsit nicio acțiune, niciun gest prin care să îi fi ajutat pe români.

Ce suflet să ai să blochezi bugetul României? Numai când te gândești că milioane de copii nu vor avea alocațiile mărite.

A blocat numirea unor miniștri, cine face așa ceva?

Nu există altă variantă pentru România. Nu trebuie să mai aibă un mandat de președinte. Pe ce pune mâna, strică. Niciodată nu a vorbit de bine România”, a mai spus Liviu Dragnea, președintele PSD.

Citiți și:  Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

UPDATE: „Lumea a început să vadă acele înțelegeri între securiști și procurori. Pentru acele protocoale secretele se va da socoteală. Ei erau Dumnezei. Au început să iasă la iveală abuzurile, cum făceau dosarele, sunt speriați. Sunt în stare să facă orice.

Eu sunt pro-european convins. Sunt foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA decât îl avem acum. Trebuie să fim patrioți români. Asta nu trebuie să uite nimeni!

Europarlamentarii trebuie să-și apere țara. Să aducă în țară cât mai multe fonduri europene”, a spus Dragnea.

UPDATE: Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis social-democraţilor care l-au aşteptat la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru conducerea orgnizaţiei, să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti. El a fost întâmpinat cu aplauze de către social-democraaţii din Caraş – Severin şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

Citiți și:  Așa o fi?

„Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti”, le-a spus Dragnea celor cre îl aşteptau, unii dintre ei având pancarte ale Organizaţiei de Tineret.

El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.