Iohannis face ANUNTUL momentului! Toți românii trebuie să știe

Președintele Klaus Iohannis face anunțul momentului, în plină pandemie de coronavirus și înaintea instalării noului Guvern. Toți românii trebuie să știe. Asta e speranța pentru a scăpa de probleme.

România este lovită crunt de pandemia de coronavirus. Chiar dacă avem parte de o scădere, mii de oameni sunt, în continuare, descoperiți pozitivi în fiecare zi. La ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, peste 5000 de oameni au fost descoperiți infectați.

Iohannis, anunț pentru toți românii
În acest context, șeful statului, Klaus Iohannis, a venit cu un anunț extrem de important. Preşedintele Klaus Iohannis vorbeşte, într-un mesaj publicat pe Twitter, despre perspectiva rapidă a unui vaccin anti-COVID-19, pentru a proteja cetăţenii UE de pandemie.

„Prin eforturi comune putem găsi soluţii pentru ca cetăţenii europeni să fie protejaţi de pandemia de COVID-19, iar perspectiva rapidă a unui vaccin ne dă astăzi speranţe. Încrederea şi solidaritatea europeană ne oferă forţa necesară să reclădim normalitatea”, a scris şeful statului pe platforma de socializare.

Textul însoţeşte un montaj video cu mesaje din partea liderilor din UE, inclusiv al şeful statului român, care îndeamnă la solidaritate în eforturile de a opri pandemia de SARS-CoV-2.

Din ultimele date, primele doze de vaccin vor ajunge în România imediat după Crăciun, pe data de 27 decembrie. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi medicii din linia I, iar apoi persoanele din grupele de risc, cele vârstnice.

Medicul militar, Valeriu Gheorghiță, este cel care va conduce întreaga campanie de vaccinare, acesta fiind și cel care a fost desemnat de președintele Klau Iohannis să ducă la bun sfârșit toată operațiunea.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.