“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Iohannis e în stare de şoc! I se pregăteşte suspendarea?!

Iohannis

Se strâng din nou rândurile împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului s-ar putea confrunta cu o procedură de suspendare. Liderul PSD a dezvăluit cum s-ar putea întâmpla totul.

Se pregăteşte mutarea momentului împotriva lui Klaus Iohannis!

PSD, de acord cu suspendarea preşedintelui României, doar că nu doreşte să iniţieze procedura
Anunţul cutremurător a fost făcut de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El spune că social-democraţii vor sprijini orice tentativă de suspendare a preşedintelui României, dacă Ludovic Orban, încă preşedinte al Camerei Deputaţilor, sau cei din USR PLUS vor face un astfel de demers.

“PSD-ul este de acord dacă domnul Orban şi cu domnul Barna se hotărăsc să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. PSD a venit cu două demersuri de suspendare a preşedintelui şi cred că este suficient în acest moment”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu, invitat la Realitatea Plus.

De unde atacul împotriva preşedintelui?
Liderul PSD ar susţine un astfel de demers împotriva lui Klaus Iohannis pentru că îl consideră pe şeful statului autorul moral al acestei crize prin care trece România.

“Autorul moral a ceea ce se întâmplă în acest moment este preşedintele Iohannis, care a decis să fie această coaliţie a perdanţilor”, este de părere Ciolacu.

Agenda românilor în acest moment nu este criza politică, ei nu sunt interesaţi “dacă este Cîţu sau nu este Cîţu”, a mai precizat preşedintele PSD, potrivit News.ro.

Ce se va întâmpla marţi, la votul moţiunii de cenzură?
Marcel Ciolacu dă asigurări că parlamentarii PSD vor fi în sală şi vor vota moţiunea de cenzură. Votul va avea loc marţi, pe 5 octombrie.

“Am vorbit cu marea majoritate a colegilor, toţi PSD-iştii până acum, 157, sunt prezenţi, mai sunt şi nişte parlamentari neafiliaţi care ne-au anunţat că vor fi prezenţi. 160. Vom vota la vedere, nici nu se discută. Am înţeles din declaraţia domnului Simion că şi ei vor vota la vedere”, a mai declarat liderul social-democrat.

PSD nu va susţine un Guvern minoritar, astfel că partidul va propune declanşarea alegerilor anticipate, a adăugat Ciolacu.

“Era evident că se va ajunge la ceea ce trăim astăzi, pentru că nu există respectul faţă de învingător. Nefiind niciunul dintre ei un învingător, neavând un program (…) nu i-a unit nimic în actul de guvernare.

Total nepregătiţi pentru actul de guvernare pentru administrarea unei ţări, nu numai la nivel guvernamental, uitaţi-vă şi la nivelul administraţiilor locale”, a declarat preşedintele PSD.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.