Iohannis e în stare de șoc. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea va candida împotriva lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale de anul viitor, acesta fiind convins că îl poate învinge.”Sper că anul viitor, până în vară, lucrurile să fie finalizate şi de-abia atunci începem să vedem adevărul”, şi-a dezvăluit Liviu Dragnea planul de acţiune. Mai are şase luni pentru a prelua controlul instituţional absolut, apoi îşi lansează candidatura.

Preşedintele PSD nu dă doi bani pe alegerile libere. În opinia sa, acestea sunt făcute pentru a fi influenţate în aşa fel încât să-şi atingă scopul. Liviu Dragnea are o condamnare definitivă pentru infracţiuni legate de procesul electoral cu ocazia referendumului din 2012.

Cu toate acestea, strategia lui, conform descrierii făcute în interviul citat, pare a fi una de eliminare a competiţiei înainte de a se intra în linie dreaptă pentru alegerile prezidenţiale.

Citiți și:  Iohannis a convocat miniștrii, individual, la Cotroceni (Antena 3)

Iohannis „e un instrument. El vrea să mai ia un mandat. Eu cred că n-o sa ia. Nu a făcut nimic. Românii nu sunt proşti. Nu a reuşit să-i păcăleasca pe foarte mulţi”, a prezentat Liviu Dragnea opinia sa despre actualul preşedinte, dar aceasta declaraţie pare extrem de subiectivă dacă e să privim nivelul de încredere al lui Iohannis în rândul alegătorilor care e în jur de 40%.Cu şanse, fără şanse, Liviu Dragnea va candida la presedinţia României în 2019 dacă până atunci nu va fi oprit de propriul partid. În acest context, alegerile europarlamentare devin decisive atât pentru liderul PSD, cât şi pentru partid.

Citiți și:  Iohannis a semnat decretul! LEGEA care pune pe jar toată România

Rezultatul lor va arăta dacă Liviu Dragnea are sau nu o cale spre victorie şi susţinerea unei formaţiuni politice.

SURSA: ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. VRABIA MALAI VISEAZA

  2. VRABIA MALAI VISEAZA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.