Iohannis e în stare de șoc. Anunțul făcut de Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă face noi declarații în războiul pe care îl poartă cu Klaus Iohannis și anunță că dacă acesta se va prezenta la ședințele Guvernului va face ce este scris în Constituție.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va veni al şedinţele de Guvern, va proceda conform Constituţiei, respectiv va aborda cu şeful statului acele proiecte „care sunt de ordine publică, de apărare şi de politică externă”.

„Am văzut declaraţiile domnului preşedinte la televizor, nu am fost contactată de domnul preşedinte sau de la cabinetul domnului preşedinte să văd dacă va fi prezent sau nu va fi prezent.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Dacă domnul preşedinte va veni, vom face exact ceea ce scrie în Constituţia României – vom discuta în prezenţa dumnealui articolele care sunt de ordine publică, de apărare şi de politică externă, rămânând ca apoi Guvernul să discute de ceea ce revine în atribuţiile Guvernului”, a declarat Dăncilă la Parlament.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU