fbpx
POLITICA

Iohannis, despre noul SCANDAL POLITIC: Pot să vă spun din sursă sigură, prezidențială, că această OUG urmează să fie dată

iohannis cu masca 1920x1020 c default

Klaus Iohannis a vorbit, marți seara, la Palatul Cotroceni, despre noul conflict dintre primari și Guvern, după ce o OUG prin care primăriile sunt obligate să suporte cheltuielile din centrele de vaccinare urmează să fie dată.

Scandalul a devenit public prin contrele dintre Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și, totodată, președinte al Asociației Municipiilor din București, și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Președinte Iohannis i-a pus la punct.

”Nu cred că aceste probleme vor pune în pericol succesul campaniei de vaccinare. Ele nu sunt probleme reale, ci fictive, prin care unii au crezut că e bine să se profileze un pic în plus cum nu mai avem campanie electorale, trebuie să găsească, politicienii, alte metode de a ieși în față. Pot să vă spun din sursă sigură, prezidențială, că această OUG urmează să fie dată. A fost discutată inclusiv cu menționații primari nemulțumiți care vor primi sprijin de la guvern. Medicii și personalul medical va fi plătit, primarii vor amenaja aceste secții, totul se va deconta de la Guvern. Toate premisele pentru o campanie de vaccinare de succes sunt pregătit și vor fi create cu tot cadrul juridic ăîn cel mai scurt timp.”, a explicat Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.