Iohannis, DECLARAȚII ȘOCANTE: Guvernare ANTI-ROMÂNEASCĂ. „Așa ceva se întampla DOAR în COMUNISM!”

Președintele Klaus Iohannis a reacționat dur la propunerea ministrului Eugen Teodorovici de a limita la cinci ani dreptul românilor de a lucra într-o ţară membră a Uniunii Europene

„Am luat act cu stupefactie de intentia ministrului de a sechestra romanii in interiorul granitelor. Asa ceva se intampla doar in comunism si ma ingrijoreaza foarte mult. Daca asta se vrea, sa se izoleze romanii, atunci nu pot spune decat ca aceasta guvernare este una anti-romaneasca.

In orice tara normala un ministru care face astfel de declaratii neacoperite, a doua zi pleaca. Din moment ce nu a plecat inseamna ca este un punct de vedere sustinut de PSD”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Eugen Teodorovici a declarat marţi în cadrul unei dezbateri în Parlament că vrea limitarea la cinci ani a dreptului de a lucra într-o ţară membră a Uniunii Europene, în contextul în care angajaţii plecaţi din România la muncă în Germania de exemplu nu se mai întorc ”în veci”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU