Iohannis, DECLARATII CRUCIALE în plină criză provocată de scandalul din Sănătate

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine, joi, la ora 14,00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Declarațiile președintelui vin în contextual în care Victor Costache și-a demisia din funcția de ministru al Sănătății, în plină pandemie provocată de noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că îl va propune pentru funcţia de ministru al Sănătăţii pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

„În ceea ce priveşte funcţia de ministru al Sănătăţii, îi voi propune domnului preşedinte al României Klaus Iohannis pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. Domnul secretar de stat face parte din echipa de la MS, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus. Deja stăpâneşte foarte bine toate procedurile, tot planul de măsuri. Astăzi se găseşte la Suceava, l-am sunat şi l-am informat privitor la intenţia mea de a-l propune ca şi ministru al Sănătăţii, urmând să revină în Bucureşti şi să discutăm toate detaliile”, a declarat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *