Iohannis, apel de ultimă oră! Urmează sancțiuni drastice

Președintele Klaus Iohannis revoluționează România. Șeful statului a anunțat noi reguli pe care trebuie să le respectăm în perioada următoare. Este obligatoriu. Altfel, românii vor avea parte de sancțiuni drastice.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri drastice. România intră într-o perioadă extrem de importantă, în plină pandemie de coronavirus. Vom avea parte de noi reguli, dar și sancțiuni. Totul pentru ca alegerile locale să se dispute în cele mai bune condiții.

Totuși, șeful statului spune că nu eistă risc de infectare 0. Trebuie respectate toate regulile cu sfințenie, altfel sancțiunile vor fi drastice.

Iohannis revoluționează România!
„Este pentru prima ată când în România scrutinul va fi în condiții excepționale. Trebuie să ne adaptăm. Să organizăm evenimentele electorale în condiții de maximă securitate sanitară pentru a proteja oamenii. Este posibil dacă vom respecta un set de reguli și măsuri. Există precedente. Alte țări au organizat alegeri pe timp de pandemie fără a avea impact negativ. Să fim realiști. Scenariu cu ric 0 nu există. Riscul poate fi redus la minim dacă respectăm regulile sanitare.

Toată lumea să știe ce trebuie să facă în campanie, dar și în ziua votului. Mă adresez în special candidaților și echipelor de campanie. Respectați regulile și nu îi expuneți pe oameni pericolului. Orice încălcare a normelor va trebui drastic sancționată. Toate regulile sunt gândite pentru a fi în maimă siguranță la vot.

Alegerile sunt fundamentul democrației chiar dacă trăim într-o perioadă complicată. Democrația nu poate fi suspendată sau pusă între paranteze. Alegerile locale au fost deja amânate. Acum știm ce măsuri de protecție trebuie să luăm. Se aplică deja în toate domeniile.

Este obligatoriu să respectăm regulile pe care le-am avut de respectat și până acum. Trebuie să păstrăm distanța socială dintre noi, trebuie să respectăm regulile sanitare, să ne spălăm pe mâini, să folosim dezinfectant și să purtăm mască. Este obligatoriu să purtăm mască. Altfel, nu se poate să stăpânim riscul de infectare. Mare atenție! Cine nu respectă aceste reguli va fi sancționat”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *