Iohannis, anunțul momentului! NEWS ALERT


Președintele Klaus Iohannis a reacționat joi după vizita efectuată la Romexpo pentru a vedea Unitățile Mobile ATI. În cadrul vizitei au fost prezenți premierul Ludovic Orban, dar și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Președintele Iohannis s-a declarat îngrijorat de creșterea alarmantă a cazurilor din ultimele zile.

„Trebuie să vă spun că sunt îngrijorat. Sunt îngrijorat fiindcă am văzut în ultimele zile un număr mare de noi pacienți care sunt infectați cu nou lvirus și astăzi sunt peste 300 de persoane care au fost detectate cu acest virus și cred că este cazul să mai subliniez încă odată câteva lucruri.

S-a renunțat la multe restricții și s-au luat anumite măsuri de relaxare, dar dați-mi voie să fiu foarte clar. Virusul nu pleacă în vacanță. Virusul este în comunitate, virusul nu pleacă dacă votează sau nu vontează parlamentul sau opoziția. Am constat că în zona politică apar afirmații și poziții dintre cele mai ciudate și nepotrivite pentru această perioadă”, a mai spus Iohannis.

Citiți și:  Cristoiu, teorie uluitoare: 'De ce a adus Iohannis PSD la Guvernare?' Strategia SECRETA a presedintelui

„Feriți-vă de virus”
Șeful statului a făcut apel la români să respecte măsurile impuse de autorități și să se ferească de infectarea cu noul coronavirus.

„Dragi români, feriți-vă de virus! Au rămas în vigoare măsuri simple, de bun simț: masca de protecție, distanțarea socială, igiena mâinilor. Noi nu dorim să reimpunem măsuri de restricțiile, fiindcă ne dorim să revigorăm activitatea economică și alte lucruri estențiale”, a mai spus Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.