“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Iohannis – ANUNTUL CARE INGROZESTE ROMANII …care au votat cu PSD

klaus iohannis pupitru 15447100

Preşedintele Klaus Iohannis îi dă o replică dură liderului PSD Liviu Dragnea, după acţiunle sale politice din ultima vreme, prn care a demonosntat, de fapt, că el este şeful Guvernului. Pentru mine, Dragnea, nu mai este un partener de discuţii, altfel decât instituţional,” a afirmat şeful statului.

Afirmaţia lui Klaus Iohannis a venit în contexttul întrebărilor legate de relaţia pe care o are cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi cu premierul Viorica Dăncilă .

“Noi nu ne întâlnim pentru că suntem prieteni sau ne simpatizăm, ci atunci când discuţiile instituţionale trebuie să aibă loc. pentru oamenii de stat este absolut esenţial să treacă peste animozităţi. Asta nu înseamnă, evident, că trebuie să picăm în extrema cealaltă, Oricum, discuţíile care vor avea loc între mine şi membri ai guvernului sau ai parlamentului vor fi instituţionale, alte discuţii informale de armonizare nu vor mai exista. PSD, concret Dragnea, prin felu în care a procedat în ultima vreme, nu mai prezintă pentru mine un partener de discuţie decât strict instituţional,” a declarat Klaus Iohannis.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.