Iohannis anunță cel mai NEGRU SCENARIU, trecut sub tăcere de autorități

Klaus Iohannis confirmă cel mai negru scenariu, despre care nici guvernul nu vorbește! În ciuda faptului că președintele îi îndeamnă pe români să se spele pe mâini, să poarte mască și să respecte distanța socială, gradul de infectare ”nu depinde de noi”.

Iohannis a spus că România trebuie să se bazeze pe ”NOROC” ca numărul de cazuri să scadă și pe descoperirea unui vaccin. La Palatul Cotroceni, președintele a confirmat cele mai teribile temeri: nici în martie 2021 nu ne va fi mai bine!

”Am întrebat pe mai mulți, experți, medici, specialiști, niciunul nu a reușit să îmi spună, cu mâna pe inimă, că în martie va fi mai bine decât în decembrie. Să ne așteptăm, dacă avem noroc fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Este mult mai bine să ne bazăm pe noi.

Citiți și:  Klaus Iohannis incaseaza lovitura MOMENTULUI!

Iarna lucrurile sunt mai complicate. Intrăm în plin sezon de gripă. Se suprapune gripa cu pandemia de COVID-19. Din cauza vremii reci, oricum mai mulți oameni vor avea tot felul de viroze. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate.”, a precizat Klaus Iohannis.

Stiripesurse.ro

909 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU