Iohannis, AMENINTAT cu PROTESTE pentru o altă „mârșavie” a lui Cîțu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, „pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase”, premierul Florin Cîţu se pregăteşte să dea bani din Fondul de rezervă al Guvernului „exclusiv unor localităţi cu primari PNL”, cerându-i președintelui să intervină, altfel se va trezi cu proteste la Cotroceni.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!

De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieți.
Îi cer și președintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloșie! Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni.”, a scris Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cotidianul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *