Iohannis a semnat DECRETELE! Legi CRUCIALE pentru milioane de romani

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele. În urmă cu puțin timp totul a devenit oficial. S-a întâmplat la Palatul Cotroceni. Sunt legi cruciale pentru România. Milioane de oameni sunt vizați.

Veste extrem de importantă venit de la Administrația Prezidențială. Șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete extrem de importante pentru România. Sunt legi care au fost proulgate și care vizează milioane de români.

Iohannis a semnat decretele
Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele. Este vorba despre trei legi extrem de importante pentru România. Totul a devenit oficial. Legile urmează să ie publicate în Monitorul Oficial.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 3 august a.c., următoarele decrete:

Citiți și:  Așa o fi?

-Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 6 alin. (4) din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate (PL-x 312/27.05.2020);

-Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români (PL-x 575/11.12.2017);

-Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice (PL-x 31/17.02.2020).

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *