INVAZIA Uniunii Europene


Acum câțiva ani auzeam despre proiectele europene și ne tot întrebam  ce  urmăresc aceste proiecte. Mă tot gândeam că trebuie să fie ceva necurat și în aceste proiecte. Se crease în mintea românului ideea că nimic nu se mai poate dezvolta în țară fără să demarezi un astfel de proiect european.

În relatarea video de mai sus observăm un prim exemplu al tragediei ce se abate asupra țării din cauza acestui plan european care își face jocul prin proiectele sale. Ceea ce s-a întâmplat în comuna Ceatalchioi este o adevărată tragedie, de la un proiect european care a fost folosit de primar și firma de construcții de drumuri județene pentru a uza de suma din proiect, până la constatarea emisarilor europeni că acest proiect nu s-a respectat, finalizându-se cu sechestrul ANAF-ului asupra proprietăților oamenilor din localitate, pentru ca este imposibil de plătit suma pe care U.E o cere înapoi pentru nerespectarea proiectului.

Să facem un exercițiu de imaginație. Toată țara știe că aceste proiecte la noi nu se aprobă fără o mica șpagă, adică un procent din valoarea acestui proiect. Să admitem că 5% din valoarea proiectului este folosită pentru spaga. În mod ideal un proiect care se aprobă are deja stabilite toate costurile. Să admitem că pierdem doar 5% și este foarte mult dintr-un proiect de 1.000.000 euro.  Atunci apare un mic motiv ca acest proiect să nu se respecte. Dar invazia virușilor în aceste proiecte nu se orpește aici. Mulți dintre abonații acestor proiecte nu le respectă, ba chiar mai mult își opresc anumite sume sau le împart în anumite direcții. Din nou apar motive să nu se respecte proiectul, plus că este în natura umană să mai și greșească, adică există posibilitatea ca un proiect să se execute greșit.

Citiți și:  Putin a pus ochii pe România! Mesaj DUR de la Kremlin: Ne-au înşelat grosolan

Este drept, am muşcat din momeala acidă aruncată de U.E. Este adevărat, dorim ca emisarii europeni să îşi facă treaba. Dar să fim sinceri, oare U.E nu ştia că la noi în ţară proiectele se aprobau pe bază de şpagă sau de ce nu şi-a trimis emisarii periodic să verifice proiectele şi nu după câţiva ani? Le aşezăm toate pe foaie şi iese la iveală planul diabolic al U.E. Oare nu a gândit aşa, le dăm  românilor proiecte, nu le respectă, pe noi nu ne interesează şi apoi ieşim cu adevăratul plan la iveală. Cerem despăgubiri. Nu avem de unde să ne luăm banii? Luăm terenurile şi casele, că şi aşa avem nevoie de ele pentru a distruge agricultura, să exploatăm resursele naturale şi să-i facem pe români sclavi (studiu de caz: Roşia Montană şi gazele de şist). Să ne gândim câte proiecte europene sunt în ţara asta? Cum s-au făcut? Câte localităţi sunt în situaţia comunei Ceatalchioi?

Din analiza de mai sus vedem cum uniunea şi-a pus luneta pe ţară, nu ne-a întrebat dacă o dorim, ne-a adus proiecte cu care ne distrug ţara şi acum pune sechestru şi ne lasă fără bunuri, că şi aşa ţăranii sunt vizaţi pentru a nu mai comercializa produse româneşti, decât produse timbrate de U.E, plus terenurile de care au mare nevoie şi tot aşa ajungem la dulceaţa numită globalizare.

Citiți și:  Un neamț îndrăgostit de România s-a mutat la noi și s-a botezat ortodox. Thomas Sieber: Tineretul din Germania este extrem de stricat, foarte mulți au boli psihice și consumă droguri. În Germania, credința este ridiculizată

S-a declanşat un haos din care trebuie să ieşim pentru a mai exista, pentru a mai reda o rază de speranţă noilor născuţi. Este trist, românii au primit aceste proiecte crezând că au intrat în Paradis. Nimic nu se poate face fără astfel de proiecte, este fraza uzată în ultimul timp. Ba da se poate, chiar dublu unui astfel de proiect, dar cu seriozitate şi spirit de sacrificiu. Invit poporul român să caute Mănăstirea Petru Voda să vadă cum un om cu o bâtă în mână a construit două mănăstiri, un laborator de produse naturiste, o şcoală, un azil etc.

Cei care au dezvoltat astfel de proiecte să le dea Dumnezeu sănătate, dar se cuprind în aria trădătorilor de ţară. Din cauza lor o să apară suferinţă în multe din casele neamului românesc. Avem nevoie de mult sprit de sacrificiu să scăpăm de bolile aduse din afara ţării şi de lunetele companiilor străine, inclusiv globalizare. Să ne ajute Dumnezeu, să ne rugam să mai putem salva ce se mai poate, scăpând de invazia factorului extern. Doamne ajută! De Belciu Alexandru – Buciumul

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.