Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALMILITARSTIRI

Invazia rusă a Ucrainei va provoca un masacru civil

criza ucraina

O evaluare actualizată a serviciilor de informații americane cu privire la Ucraina este de rău augur: SUA consideră că Rusia accelerează pregătirile pentru o invazie care ar putea duce la 50.000 de morți de civili, 5 milioane de refugiați și căderea Kievului în 2 zile, spun sursele.

Până vineri, erau 83 de grupuri tactice de batalion rusesc, cu aproximativ 750 de militari fiecare, pregătite pentru un posibil asalt, potrivit evaluării.

Este o creștere față de 60 de acum două săptămâni și reprezintă aproximativ 70% din ceea ce ar avea nevoie Rusia pentru o invazie la scară largă.

Oficialii americani spun că alte acțiuni destabilizatoare ale Rusiei în Ucraina ar putea începe oricând, inclusiv distrugerea podurilor și țintirea liderilor politici.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

2 comentarii

  1. Dar o evaluare a altor servicii de informatii, mai profesioniste si mai obiective, nu aveti ?

  2. Ukrainienii nu vor lupta cu Rusia in cazul invaziei rusilor, practic sint tot slavi ortodocsi, nu se va varsa singe ortodox,nici rusii nu vor asta..Vor pactiza cu rusii! In schimb rusii vor intra in razboi direct cu americanii si bazele lor cam de prin toata Europa, apoi vor vedea si americanii cum e razboiul la ei acasa in America. Cind semeni vant culegi furtuna! Ca in WW1,WW2,amerricanii fiind peste Ocean nu au vazut,ci doar europenii si Europa a fost devastata si au suferit. SUN TZU a zis ca cea mai mare forma de terorism este cea a razboiului provocat de o tara alteia!

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.