Învață să pariezi cât mai avantajos la jocurile ca la aparate

Poți obține profit de la jocurile ca la aparate online sau totul ține doar de noroc? Îți poți îmbunătăți șansele de câștig? Află totul chiar acum.

O veche zicală românească spune că “norocul ține cu cei puternici” sau că “norocul și-l face omul cu mâna lui”. De aceea, în anumite cazuri, câștigurile obținute în mod constant la jocurile la aparate online sunt rezultatul unei practici îndelung exersate de către jucătorii în cauză. Pornește de la simpla premiză că toți cei care au câștigat până în prezent nu o fac pentru câștigul în sine, ci pentru a se distra. Atunci când nu lipsește niciun fel de presiune a câștigului, jocul devine mai clar și mai deschis oricărei posibilități de câștig.

Câștigurile de la jocurile de sloturi sunt influențate de mentalitatea jucătorului!

Așa cum menționăm la început, norocul este un factor care poate fi influențat, chiar dacă, nu reușești de fiecare dată. Toate jocurile online sunt guvernate de RNG, care este echivalentul electronic al hazardului; practic, la o singură rotire a rolelor devin posibile sute de mii de combinații. Cu siguranță că nu vor fi toate cele câștigătoare și mai mult ca sigur că nu o să se oprească rolele în acele combinații care îți oferă acces la marele premiu. Dar, atât timp cât știi cum să joci, cât să joci și pe ce mize, șansele tale pot beneficia de un mic impuls, care, în anumite cazuri, poate fi cel hotărâtor.

Alege astfel de jocuri aparate 77777, care să-ți prezinte un plus de șanse de câștig, dar mai ales, optează pentru cele mai recente sloturi care îți oferă și posibilitatea ca să-ți păstrezi o parte din câștig intactă pe parcursul acestei runde.

Cunoaște jocul pe care îl joci, pentru că numai în acest mod o să știi la ce te poți aștepta. Tabelul de plăți trebuie să-ți fie la îndemână, iar studierea jocului prin intermediul opțiunilor demo sau pe bani virtuali, o soluție pe care o poți folosi pentru a câștiga ulterior, atunci când vei juca pe proprii bani. Exersarea unui joc te va ajuta și acolo unde îți poți crește cu maximă rapiditate câștigurile, la runda Gamble. Alege astfel de jocuri, care să-ți prezinte un plus de șanse de câștig, dar mai ales, optează pentru cele mai recente sloturi care îți oferă și posibilitatea ca să-ți păstrezi o parte din câștig intactă pe parcursul acestei runde.

Alege acele jocuri aparate care îți oferă opțiuni mai simple în runda Bonus, așa cum este opțiunea Click and Pick sau Click Me Bonus ori Pick’em Bonus. Simbolurile Wild (care oferă întotdeauna un plus de bani atunci când apare în combinațiile câștigătoare) sunt esențiale dacă îți dorești să ai parte de câștiguri cât mai dese la sloturi. Optează pentru acele jocuri cu aparate online în care există variații avantajose de Wilds, precum Avalanche Wilds, Sticky Wilds, Expanding Wilds sau Cascading Wilds.

Nu doar RTP-ul jocului este important pentru a câștiga la sloturi, ci mai ales volatilitatea jocului. Un slot cu o volatilitate mică îți va oferi câștiguri foarte mici, în timp ce unul cu o volatilitate mare te va avantaja numai atunci când reușești o combinație câștigătoare (cazuri foarte rare). De aceea, crește-ți șansele de câștig, jucând acele jocuri care au o volatilitate medie, pentru că vei controla mai bine posibilitățile de a câștiga. Și, nu uita să joci pentru plăcerea jocului și pentru a te relaxa, pentru că numai în acest fel o să poți să obții și câștiguri la sloturi!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *