INUMAN! O FEMEIE TREBUIE VIOLATĂ DE MAI MULȚI ARABI PENTRU A FI CONVERTITĂ. Voi ce parere aveti?

musulmana-848x478

O victimă a abuzurilor sexuale săvârșite de islamisti a dezvăluit de câți bărbați trebuie violată o femeie pentru a se converti la islam.

Relatările despre ceea ceea ce se întâmplă în interiorul ISIS de mai bine de doi ani nu contenesc să apară. Abuzurile teribile comise de teroriștii care luptă pentru această grupare odioasă sunt de-a dreptul terifiante. Astăzi postul de televiziune CNN a prezentat mărturia unei victime a jihadiștilor, victimă ce a fost violată de nu mai puțin de 12 ori de aceste brute. Pe lângă abuzul la care a fost supusă de către luptătorii Statului Islamic, aceasta a făcut publică și justificarea pe care o folosesc aceștia pentru violurile pe care le practică pe scară largă.

Astfel femeia a relatat pentru presa britanică că jihadistul care a violat-o prima dată i-a explicat că există o directivă scrisă emisă de către conducătorii ISIS, directivă care spune faptul că o femeie necredincioasă trebuie violată de cel puțin 10 teroriști pentru a putea fi aceptată în rândul drept credincioșilor.

Teroristul i-a arătat femeii și o scrisoare care avea antetul Statului Islamic și care purta semnătura liderului absolut al ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Aceast tip de scrisoare, care conținea directivele precizate mai sus, se pare că a ajuns la toți teroriștii care luptă pentru Statul Islamic, pentru a-i obliga pe aceștia să abuzeze sexual de femeile “necredincioase”.

După ce a violat-o pe tînăra pe nume Noor, teroristul a mai poftit alți 11 prieteni teroriști care au abuzat la rândul lor de femeie pentru a duce la îndeplinire directiva liderilor ISIS.

Noor, în vârstă de numai 22 de ani a ajuns sclavă a ISIS după ce această grupare a cucerit satul în care aceasta locuia, sat din provincia irakiană Sinjar. Pe teritorul care se află sub controlul Statului Islamic, „femeile necredincioase” în special cele de origine yazidi sunt vândute ca și obiecte sexuale pe sume derizorii și uneori chiar sunt făcute cadou între luptătorii statului islamic.

Mai mult, reprezentanții Statului Islamic susțin, într-o publicație online care le aparține, pe nume Dabiq că “transformarea femeilor necredincioșilor în concubine este o datorie” și că oricine neagă această datorie ar neglija învățăturile Coranului. Chiar dacă această interpretare este negată de marea majoritate a teologilor musulmani acest lucru nu îi oprește pe liderii Statului Islamic să ordone aceste adevărate crime împotriva umanității tuturor luptătorilor care fac parte din ISIS.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Ar trebui una curajoasa cu SIDA sa-i rezolve pe toti odata…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *