INCORECT POLITICMILITARNOUTATI

Întrebarea Zilei: Cum ar trebui să se raporteze naționaliștii români la scenariul unui atac rusesc în Republica Moldova?

steag

Întrebarea zilei adresată profesorului Corvin LUPU (2)
Incorect Politic vă prezintă o nouă rubrică, Întrebarea Zilei, în cadrul căreia ne vom adresa unor personalități din lumea naționalistă și intelectuală pentru a clarifica situații care ne macină pe fiecare dintre noi. Revoluție prin educație nu se poate face fără dezbateri deschise, fără dialog și un schimb de informații onest, în care realitățile incomode sunt discutate și analizate. Iată întrebarea zilei:

Cum ar trebui să se raporteze naționaliștii români la scenariul unui atac rusesc în Republica Moldova și ce să înțeleagă tinerii care văd că armata rusă din anul 2022 încă folosește steagul roșu sovietic??

Sterie Ciumetti: Domnule profesor, cum ar trebui să se raporteze naționaliștii români la acest scenariu al unui atac rusesc în Republica Moldova și ce să înțeleagă tinerii care văd că armata rusă din anul 2022 încă folosește steagul roșu sovietic?

Corvin Lupu: Republica Moldova are o armată de 5.700 de militari și o dotare modestă. Președintele Maia Sandu s-a preocupat să nu facă greșeli față de Rusia, care să afecteze securitatea națională, așa cum au făcut conducătorii României, care au dovedit și cu acest prilej, pe lângă alte numeroase prilejuri anterioare, că nu țin la români. Este evident că Republica Moldova nu poate lupta militar împotriva Rusiei. Asta nu înseamnă că Occidentul nu va cere Moldovei să lupte cu Rusia și să se autodistrugă, precum face Ucraina. Războiul implică acum 40 de țări cărora SUA le-a cerut/impus să lupte împotriva Rusiei. Este posibil ca guvernanții de la Chișinău să ajungă „între ciocan și nicovală”.

Pentru ruși, secera și ciocanul și drapelul roșu nu semnifică dragostea și nostalgia după regimul bolșevic. Nu. Categoric nu. Pentru ruși, secera și ciocanul și drapelul roșu semnifică nostalgia după perioada în care ei dominau întreaga lor sferă de influență, erau respectați și nimeni nu atenta la „bârlogul” lor. Rușii, mai ales cei din Asia, care sunt majoritari, au alte mentalități decât noi și trebuie analizați prin mentalitățile lor, nu prin ale noastre. Rușii sunt foarte patrioți, ascultători, își respectă conducătorii, cu deosebire pe conducătorul din frunte și dispuși la sacrificii și lipsuri pentru țara lor. Nu așteaptă recompense. Cu o felie de pesmet și o sticlă de votcă rusul este dispus să lupte până la moarte. Așa s-au comportat timp de secole. Cu dușmanii sunt cruzi și neiertători. Când iartă, iartă doar din rațiune.

Apoi, etnicii ruși nu regretă regimul bolșevic și pentru că atunci majoritatea conducerii țării lor a fost formată din minoritari etnici, mai ales kezaro-evrei, care i-au persecutat pe ruși. „Locatarii” gulagului bolșevic erau etnici ruși, iar la Kremlin și Liublianka majoritatea decidenților erau cominterniști evrei și alți minoritari.

Astăzi, Rusia duce un război mondial contra kazaro-evreilor în frunte cu Rothschild, proprietarul Ucrainei, țară a cărei conducere este 80% evreiească!

Oare tinerii care vor să meargă să lupte împotriva Rusiei naționaliste sunt conștienți că vor fi alături de evreii globaliști, împotriva naționaliștilor suveraniști? Cred că acești tineri au această dilemă: ei, de fapt, de partea cui sunt?

Pe de altă parte, domnule Sterie Ciumetti, situația de viitor a Republicii Moldova, ca și a României, nu se va decide în tranșee, ca acești tineri voluntari români să poată influența rezultatul războiului. Nu mai suntem în 1917. Nici în 1941. În plus, atunci, în 1917 și în 1941, luptam în războaiele noastre, ale poporului român. Astăzi, războiul dintre Rusia și Ucraina nu este războiul nostru. Ne afectează grav, dar nu este războiul nostru. La aceste lucruri, ca și la altele la care nu mă mai refer, trebuie să reflectăm.

Incorect Politic

Vez si: Întrebarea zilei – Se justifică intrarea României în război împotriva Rusiei, în cazul în care această țară ar invada Transnistria și Republica Moldova?

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.