Intrebarea MOMENTULUI Arafat răspunde: CU sau FARA mască la plajă?

În urma discuțiilor generate de măsurile de relaxare pe timpul verii, Raed Arafat a oferit lămuriri privind obligativitatea de a purta mască chiar și la plajă. Șeful DSUA a spus că masca nu va fi obligatorie și, mai mul decât atât, turiștii nu vor fi verificați dacă sunt vaccinați sau au fost testați.

Pe de altă parte, Arafat a precizat că vor exista diferențe între restricțiile impuse la evenimentele organizate în aer liber și cele din interior. El a mai spus că toate aceste măsuri vor fi anunțate de autorități până la 1 iunie.

Totodată, Arafat le-a recomandat celor care vor să plece în străinătate trebuie să fie atenți. „Oamenii care vor pleca în excursii trebuie să fie atenți pentru că țările sunt foarte precaute: fie se cere certificat de vaccinare, fie se va cere testare, fie se va cere ceva care să dovedească că nu ești pozitiv, că ai fost bolnav în ultimele 90 de zile”, a spus Raed Arafat despre condițiile pe care atât țările UE, cât și cele din afara uniunii le-ar putea impune.

Citiți și:  Diana Şoşoacă îl face praf pe Arafat după decesul preşedintelui Parlamentului European: De când vă spun că vaxxinații mor pe capete?! P-ăștia mari nu poți să-i ascunzi!

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!