„Întrebarea e cine minte și de ce?” MISTERUL externării lui Sorin Oprescu, bolnav de COVID-19

Declarații contradictorii în legătură cu situația fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu. În vreme ce Raed Arafat susține că Oprescu a fost externat, partenera de viață a doctorului afirmă că acesta este în continuare la spital.

Deși este vaccinat complet, medicul Sorin Oprescu a contractat virusul SARS-Cov-2. Membrii familiei spun că Oprescu s-a simțit rău în ultimele zile și s-a crezut inițial că e vorba de o simplă răceală. Testele au arătat, însă, că medicul are Covid-19.

Mai e internat Oprescu?
Din fericire, pare să fie vorba de o formă ușoară a bolii și nu există motive de îngrijorare. Controversa e alta. În vreme ce oficialii susțin că fostul primar al Bucureștiului a fost exernat de la Institutul Matei Balş din Capitală, partenera de viață a medicului spune că acesta e în continuare internat.

Cine minte?
Referindu-se la declarațiile contradictorii venite din partea autorităților și a familiei, jurnalistul Victor Ciutacu pune întrebarea justă: ”Cine minte și de ce?”.

”Statul anunță oficial, prin doi doctori, că un pacient, întâmplător doctor, internat și aflat în grija lui, a statului, a fost externat. Dincolo de încălcarea de către stat a tuturor normelor legale privind confidențialitate actului medical, partenera de viață a pacientului, întâmplător tot doctor, anunță că el, pacientul, e tot internat și tot acolo. Întrebarea e cine minte și de ce?

Statul = doctorii Arafat si Marinescu

Pacientul = doctorul Oprescu

Partenera = doctorul Nica”, scrie Victor Ciutacu, potrivit stiripesurse.ro.

Cariera lui Sorin Oprescu
De profesie medic chirurg, Oprescu a fost director al Spitalului Universitar de Urgență din București (1994–2006) și al Spitalului Elias (2001-2005).

Un apropiat al lui Ion Iliescu, Oprescu a fost membru al PDSR (devenit ulterior PSD). În ierarhia de partid a deținut funcțiile de președinte al filialei PSD București (în 2006) și de vicepreședinte. A fost ales senator în două rânduri, în legislaturile 2000–2004 și 2004–2008.

În 2008, Oprescu a candidat ca independent la alegerile pentru Primăria Municipiului București, fiind ales în turul al doilea. La alegerile din 2012 a fost reales din primul tur pentru aceeași funcție. În septembrie 2015 a fost arestat preventiv pentru presupuse fapte de corupție.

Sursa: evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *