Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

Într-un oraș islamizat din Marea Britanie diversitatea a dispărut complet! Aproape toți locuitorii sunt musulmani

arbx

Doar 48 din 4.033 de persoane care locuiesc în Savile Town sunt albe …asa ca nu mai există aproape nicio diversitate in oraș deoarece majoritatea celorlalți rezidenți sunt din Pakistan sau India.

Într-un articol în stil documentar, Daily Mail numește Savile Town „una dintre cele mai “omogene rase” din Marea Britanie”, deoarece majoritatea oamenilor au aceeași cultură și sunt musulmani.

Nu este o coincidență, deoarece în majoritatea locurilor musulmanii preferă să trăiască cu oameni din aceleași medii culturale.

O mulțime de migranți au venit în orașul Savile pentru a face locuri de muncă cu salarii mici în fabricile de lână. După un timp, și-au deschis propriile magazine pentru îmbrăcăminte islamică și rogojini.

De curând, pub-urile au fost închise și alte magazine occidentale, cu alimente, au trebuit să se închidă. Între timp a fost construită o moschee pentru aproximativ 4.000 de închinători, iar imaginea străzilor s-a schimbat pentru totdeauna.

Vezi: Roman ATACAT de o bandă de migranți cu MACETE, SULITE și TIJE METALICE

„Multe femei musulmane care trăiesc aici, vorbesc puțin sau deloc limba engleză… Nevestele au vieți restrânse: creșterea copiilor, gătit pentru familii sau merg la evenimente doar pentru femei la imensul moschee local.

Vezi: PRESEDINTELE TURCIEI A FACUT ANUNTUL CARE VA INGROZI EUROPA! SE PREGATESTE O NOUA INVAZIE! NU SCAPA NICI ROMANIA

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.