Interzisă la Realitatea TV, Oana Stănciulescu face o dezvăluire de ultim moment! Ce i s-a întâmplat unei protestatare #Rezist, de Ziua Națională

Jurnalista interzisă la Realitatea TV, Oana Stănciulescu, a făcut o dezvăluire incendiară pe rețelele de socializare. Stănciulescu anunță că o protestatară #Rezist a fost amendată de 1 Decembrie.

Potrivit jurnalistei interzise la Realitatea TV, o femeie a fost amendată pentru a că purtat un tricou inscripționat cu „M…PSD” de Ziua Națională a României.

„Daca va intrebati cu se mai ocupa organele. Aseara, tipa din imagine a fost somata de politisti să-si dea jos geaca, desi afara erau minus 10 grade, din cauza faptului ca haina era inscriptionata, Din cauza ca a refuzat, a primit o amenda de 200 de lei, asa cum se vede si in facsimil, pe motiv că a incalcat articolele 2 si 3 din legea 61 din 1991. Articolul doi spune ca nu ai voie cu arme, iar 3 ca „savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice”. Ori, tipa nu facuse nimic din toate astea. Asadar, aveti grija cu ce va imbracati, partidul va verifica si hainele!
Update. mi-a atras atentia cineva (Mihai Bunea) ca este un tricou, nu haina. fac cuvenitele rectificari…n-au vrut s-o lase sa inghete, ci doar sa o amendeze ?)”, scrie, pe Facebook, Oana Stănciulescu.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *