Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATI

Interviu IURI

iuri

1: Pentru inceput, spune cate ceva despre tine si de cand si de ce te-ai apucat de RAP

Salut sunt Iuri din Buzau o persoana care iubeste muzica rap,apreciaza caracterele curate si detesta mizeriile care nu-si vad de treaba si locul.

M-am apucat de rap din vara lui 2012 din pasiune,am simtit ca am ceva de spus si am vrut sa adun oameni ca mine,ei te asculta imi place sa fiu inconjurat de oameni ca mine si nu doar si diferiti dar deosebiti de la care sa am ce invata.

2: Prima caseta/cd achizitionat?

Imi aduc aminte de albumul celor de la parazitii aparut in 2010 “Tot ce e bun tre’ sa dispara”,atat:)

3: Care este viziunea ta fata de miscarea urbana din Romania?

Miscarea e slaba deoarece aici n-ai pentru cine,e Romania doar si cred ca o sa fie din ce in ce mai rau multi se dau pe comercial sa faca bani din rap nu traiesti aici e foarte greu plus ca nici nu suntem uniti e care pe care.Noi putem se poate dar na..

4: Ai ceva pregatit pentru viitor? Un mixtape, album, lap, etc…

Pentru viitor poate un album,am ramas doar la ideea sa fac cate o piesa de dragul muzicii cam atat.

5: Care este parerea ta despre societatea din ziua de azi?

Pffff e praf!!din ce in ce mai aiurea revin la ce spuneam despre miscarea urbana tocmai de-asta nu merge lumea vrea sa auda doar zdringhi zdringhi sa sune,atat,galagie,nu conteaza daca e bine sau nu,nu sunt atenti la versuri de parca ar face cine stie ce efort,sa nu auda de mesaj,plus ca daca aude un cuvant mai vulgar fac ca babele iritate dar acasa injura in fata copiilor,nu genul asta te invata sa injuri sau altele ipocrizia e in floare a ramas mentalitatea comunista si sper sa dispara odata cu generatia lor.

Societatea s-a manelizat este infestata.

6: Mesaj de final

In incheiere va spun sa fiti voi nu ce vor altii sa nu va spuna unu si altu ce sa faceti fiti naturali,daca primiti un sfat luati doar ce credeti ca e bine,spuneti intotdeauna ce aveti de spus in fata si ascultati muzica buna nu mizerii.

Sanatate ne auzim.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.