INTERVIU EXPLOZIV. AMOR, dimineata sau seara? Cum a răspuns Kovesi la întrebarea pusă de Andreea Esca

Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi la întrebarile puse de Andreea Esca

-Vă doriți să redeveniți anonimă?
-Da
-Regret
-Că nu am copii
-Să rămân blocată în lift
-Cu prietenul meu
-Sex dimineața sau seara?
-Nu răspund
-Menirea pe lume…
-Să fiu corectă cu oamenii
-3 lucruri de păstrat

Kovesi a dezvăluit că se inspiră din filmul Narcos atunci când merge la muncă. Acesta este un serial în care procurorii se luptă cu traficanții de droguri și cu corupția care acaparat o țară întreagă. Un alt lucru surprinzător despre fostul șefl al DNA este reprezentat de muzica pe care o ascultă în timpul liber. Aceasta adoră să asculte Vama. „ Sunt fan Vama Veche și Tudor Chirilă. Au avut un concert în 2004 la Sighișoara. Lansase melodia ‘Nu ne mai trageți pe dreapta.’ După concert, acolo era și un polițist și tot drumul până la Sibiu am cantat piesa asta. Săracul polițist nu a avut ce face. Înainte de a merge la Bruxelles am ascultat piesa asta, mi-a dat o stare bună, am plecat mai optimistă”, a spus Kovesi în emisiunea menționată mai sus.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.