MEDICAL

Interviu CUTREMURATOR. Dr. Virgil Musta, cu lacrimi în ochi: Soluția a fost că a MURIT cineva. E ÎNGROZITOR

musta

Dr. Virgil Musta, şeful secţiei de boli infecţioase de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, aproape a izbucnit în plâns în timpul unui interviu.

Acesta a spus că medicii au ajuns într-o situaţie disperată şi că şi-au pierdut speranţa.

“Nu vă ascund faptul că am o mare problemă cu colegii mei care au stres extraordinar. Ce se vor face când vor veni pacienţi şi nu vor avea unde să îi trimită? Nu sunt locuri nicăieri. Pacientul stă în salvare, aşteaptă oxigen, şi va fi un moment extraordinar de greu când îi vom spune să meargă acasă, că poate va fi pe o listă de aşteptare.

Salvarea a adus o persoană cu saturaţia 60. Asta înseamnă ATI imediat. Nu era niciun loc nicăieri. Ca să nu moară în salvare, s-a dus în salon, i s-a pus oxigen imediat, ca să nu moară. Cât să crească un pic oxigenul, până se găseşte soluţia. Ştiţi care a fost soluţia? A murit cineva în noaptea aia şi s-a eliberat aşa un pat la ATI. E îngrozitor. Sunt traume psihice care vor rămâne în mintea medicilor.

E tot mai dificil, pentru că aveam speranţă că comunitatea ne înţelege. Când pierdem speranţa, e foarte greu să luptăm. Nu vedem soluţia!”, a declarat Virgil Musta într-un interviu pentru pressalert.ro, difuzat de Antena 3.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.