Intervenţie masivă după ce artistul What’s Up și-a BATUTA IUBITA: Nu mai puțin de șase autospeciale ale pompierilor au sosit la hotelul unde se aflau cei doi

Intervenție masivă a autorităților, după ce fosta iubită a artistului Marius Ivancea, cunoscut sub numele de What’s Up, a sunat la 112 spunând că este agresată. Nu mai puțin de șase autospeciale ale pompierilor au sosit la hotelul unde se aflau cei doi.

Potrivit unui comunicat dat de Poliție, What’s Up a devenit recalcitrant cu agenții, moment în care aceștia l-au imobilizat și dus la secția Secția 17 Poliție.

Scandalul a continuat în sediul secției, unde Marius Ivancea i-a înjurat pe polițiști și a manifestat un comportament violent.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată în comunicatul Poliției.

Vezi: Alertă în showbiz-ul românesc! What’s Up a fost SALTAT de poliție în cătușe in urma cu putin timp dupa ce si-a BATUT prietena!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu