Intervenție majoră a Poliției Locale: Bătrânică, amenințată cu o amendă de 5.000 de lei pentru că vindea zarzavat la colțul străzii (VIDEO SCANDALOS)

locali

Acțiune în forță a poliției Sectorului 5 împotriva unei femei care vindea flori și câteva legume la colțul unui bloc.

Agenții de poliție au chemat-o pe femeie la secția de Poliție Locala, însă aceasta a refuzat și a plecat acasă cu tramvaiul la insistențele acestora. Nu înainte însă de a fi atenționată de unul dintre agenți că data viitoare va primi o “amendă de 50 de milioane”.

Întreaga scenă a fost filmată de către Alexandru Alexe, lucru care stârnit nemulțumirea polițiștilor, cerându-i acestuia să meargă la secție.

“Lumea de pe trotuar s-a adunat să-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe stradă ci și pentru excesul lor de zel față de micile ilegalități, în condițiile în care este un lucru deja obișnuit în București să vezi agenți de Politie pitiți în masini, cu ochii-n telefoane, la doi pași de traficul major de țigări, telefoane furate, hoți de buzunare și găsti de cartier”, scrie acesta pe pagina de Facebook. 

VEZI SI:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. batranicile astea sunt f. multe! se milogesc ca sunt amarate dar vand de cate 5,6 mii pe zi! prin toate cartierele exista asemenea batranele care speculeaza la greu! sub aspectul lor ,profita si se vaicaresc ca au doua legaturi de ceapa sau altceva dar dupa ce gasesc fraierul se duc la o masina aflata in apropiere si fac plinul cu aceleasi doua legaturi! si asa o tin de ani de zile! cunosc o asemenea batranica care a vandut vreo 10 vagoane de usturoi in 15 ani de cand o stiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.