INTERPOL a confirmat! A murit sau nu pedofilul olandez?

 

Parchetul General informează că a primit o confirmare oficială din partea INTERPOL (Organizația Internațională de Cooperare Polițienească) care îl priveşte pe cetăţeanul olandez Johannes Visscher. Presa a scris în ultimele zile că el s-ar fi sinucis, întrând cu maşina într-un camion.

Cetăţeanul olandez Johannes Visscher, cel care ar fi ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost declarat mort, în mod oficial. Parchetul General informează că a primit confirmarea oficială privind decesul din partea INTERPOL (Organizația Internațională de Cooperare Polițienească). În plus, probele biologice prelevate de la locul crimei aparţin cetăţeanului olandez.

„Procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, informează Parchetul General.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a olandezului, care ar fi sosit în România de cel puţin patru ori. Bărbatul a reuşit să plece din România fără să fie oprit de autorităţi pe aeroport, deşi era deja printre suspecţi, însă s-a sinucis în Olanda, întrând frontal cu maşina pe care o conducea într-un camion.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *