Interlopul Ghenosu a fost prins la Londra

Nicolae Ghinea, care a fugit de sub nasul procurorilor, la percheziţii, arestat lângă o sală de sport.

Unul dintre cei mai căutaţi fugari pe lista Europol, interlopul dâmbovițean Florin Nicolae Ghinea, cunoscut sub porecla Ghenosu, a fost arestat la Londra, după două luni și jumătate de la fuga din România.

Potrivit primelor informații, Nicolae Ghinea a fost arestat, luni, în jurul orei 16:30, de politia britanică, in Hertfordshire, la periferia Londrei, lângă o sală de sport.

Ghenosu a fost arestat preventiv, urmând ca, după primirea mandatului european de arestare emis de autoritățile române, să fie prezentat instantei Westminster Magistrate Court, pentru a dispune asupra executarii mandatului european de arestare și predarii acestuia către România.

Citiți și:  Ministerul Justiţiei, călcat de DIICOT! Sunt ridicate probe în scandalul de fraudă informatică

Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, a dispărut în luna mai a acestui an chiar înaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinţa sa.

El a fost dat în urmărire, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare de bani şi încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU