„Interlopul cu tanc”, făcut KO de „Bodyguardul lui Dumnezeu”

Lumea interlopă este zdruncinată de un nou scandal, care s-ar putea finaliza cu oase rupte și sânge pe asfalt, după ce „Tanchistul” din gruparea Sportivilor l-a transformat din prieten în dușman pe „Bodyguardul lui Dumnezeu”, dezvăluie Spynews.ro.

Lumea interlopă este zguduită de un nou scandal, care s-ar putea încheia cu sânge pe asfalt
„Comerciantul” „Faraonul de la Madrid” a intrat în vizorul interlopului care umbla cu maceta prin mall
Cei doi au fost prieteni la cataramă, însă „combinațiile” i-au transformat în dușmani

„Tovarășii” Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu” (foto sus) și Bogdan Iulian Iordache, zis „Faraonul de la Madrid” (foto jos), care s-a filmat în timp ce se plimba cu un tanc, au ajuns dușmani de moarte, din cauza afacerilor și a unor vorbe aruncate în public, în diferite stări emoționale.

Până mai ieri, Ursu și Iordache se iubeau ca frații, se pozau la mall și își trimeteau bezele, pe internet.

Zilele trecute, însă, Mircea Ursu a anunțat că s-a rupt lanțul de iubire și că nu mai este prieten la cataramă cu „Faraonul de la Madrid”, făcându-l K.O. în fața fanilor.

Într-o postare publicată pe un site de socializare, Ursu a avertizat că îl va umili în ultimul hal pe Iordache, dacă va pune mâna pe el. Totodată, Ursu a susținut că Iordache s-ar fi folosit de numele lui, pentru a deschide mai multe uși și pentru a-și consolida statutul în lumea interlopă.

În urmă cu doi ani, Ursu a fost în conflict și cu Mircea Băluș, zis Nebunu, fratele lui Vali Nebunu (foto jos). Liderul grupării Sportivilor a mers, însoțit de câteva zeci de indivizi, pregătiți pentru scandal, într-un complex comercial Capitală.

Potrivit unor surse judiciare, Nebunu voia să-i dea o lecție lui Ursu, după ce între cei doi ar fi avut loc mai multe discuții contradictorii, în timpul cărora s-ar fi amenințat și jignit reciproc.
Pentru a-i arăta lui Ursu că are spirit de mafiot, Mircea Nebunu (foto jos) l-ar fi anunțat pe acesta, din timp, că va veni după el cu 80 de oameni, din punctul său de vedere suficienți pentru pedepsirea unui singur om.
Mai mult, liderul grupării Sportivilor nu s-a ferit în niciun fel și a postat acțiunea, pas cu pas, pe un site de socializare, astfel că la fața locului au fost prezenți și polițiști, care au supravegheat zona, în așa fel încât să poată interveni la timp, înainte ca mall-ul să se transforme într-un câmp de luptă. Nu a fost cazul, pentru că bărbatul căutat nu era acolo, motiv pentru Mircea Nebunu a fost nevoit să se așeze la o masă, însoțit de o parte din oamenii săi și să facă un live, pe Internet, în care își invită, ironic, rivalul la “o cafea”. În urma acestui incident, Mircea Ursu l-a provocat pe Nebunu la o bătaie bărbătească, într-o sală de sport, în așa fel încât autoritățile să nu poată invoca tulburarea liniștii publice, însă întâlnirea n-a mai avut loc, mai scrie Spynews.ro.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *