Interlopii aşteaptă eliberarea pentru răzbunare. VIDEO SOCANT

Scandalul IZBUCNEȘTE din nou în Cernica!

La un an de la măcelul cu săbii și topoare cei 7 interlopi reținuți sunt la un pas de libertate. În urma conflictului sângeros un bărbat a rămas infirm. Din căruciorul cu rotile bărbatul avertizează că eliberarea bătăușilor periculoși va duce la un nou măcel. Victimele scandalului vorbesc în exclusivitate pentru România TV.

Măcelul de la Cernica a avut loc în urmă cu un an, înainte de Revelion. Clanul Chira s-a răzbunat pe vecinii de peste drum. Filmările postate de interlopi pe rețelele de socializare arată că scandalul a fost premeditat.

Mai multe filmulețe cu interlopul Bușcă din clanul Chira, în care amenință că își va omorî adversarii, au fost publicate pe rețeaua e socializare Facebook. În filmări, Bușcă este surprins în timp ce amenință cu moartea în timp ce pupă tăișul unui topor.

„Mă știe o țară-ntreagă! O țară-ntreagă! Nu murim noi, nemuritorii! Trebuie să mergem înainte! Forță! De sărbători acasă, la urmă unde vrea Dumnezeu! Mergem toți la pușcărie! Frați! Mergem, să moară copiii mei, la pușcărie! Doi, trei, patru…mergem la pușcărie!”, spune Bușcă, unul dintre agresori, în timp ce sărută tăișul unui topor.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Confruntarea a avut loc la două zile după mesaj. Una dintre victime a povestit prin ce a trecut: „Am avut un conflict mai vechi de prin luna aprilie-mai…iunie…astă-vară. De-acolo a plecat tot balamucul. El mai fusese tăiat în plămân o dată. Și n-a fost mulțumit și a vrut să-i ia viața de tot! Trebuia să venim de sfântul Ștefan să scoatem firele. Ne-am trezit că a venit unul, a băcat mașina-n noi. Un Jeep…și ne-a băgat în șanț. N-am putut să mai facem nimic. S-au pus în drumul nostru și au tăbărât pe noi 10-12 inși. Mi-a scos splina, mi-a tăiat piciorul…Știe toată Poliția! Dar Poliția, la trei tentative de omor, cu un picior amputat, uitați, lovitură la cap cauzatoare de moarte… n-au luat nicio măsură de arestare! La toată lumea spune că ei nu merg la pușcărie, că au bani!”, au povestit victimele.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

La o oră după atac, Bușcă a mai postat un filmuleț: „Ori mor, ori trăiesc! De-acum încolo ori mai mierlesc unul, ori mă mierlește! Să arăt cine e Bușcă! Da, …. L-am prins! A avut noroc! Și de-aici încolo îi arăt eu lui cine-i Bușcă! Așa șchiop! Mi-am revenit! Lui i-am zis! La fiecare-n parte! L-am prins! I-am dat una, așa, două…gata, mânca-v-aș…voastră! Păi credea că scapă din mâna mea băiatul lui Teguța?! Credea că nu pun mâna pe el! Hai…vă pupă fratele vostru!”, a spus Bușcă, conform România TV.

Acum, conflictul stă să reizbucneasca, după ce şapte inperlopi aşteaptă eliberarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.