INTERLOP TIGAN INARMAT CU O MACETA, PUS PE FUGA DE SASE BODYGUARZI AI UNUI CLUB. VIDEO

Un tigan interlop înarmat cu o macetă a fost pus pe fugă, noaptea trecută, de şase bodyguarzi ai unui club din Craiova, după ce a fost dat afară din local şi a refuzat să plece.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în jurul orei 03.00, în faţa clubului One din Craiova, acolo unde interlopul petrecea alături de câţiva prieteni.

Pentru că ar fi deranjat alţi clienţi ai clubului, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost poftit afară de bodyguarzii clubului.

Pentru că a refuzat să plece, agenţii de securitate au fost nevoiţi să îl dea afară cu forţa, doar că, la un moment dat, acesta a scos o macetă cu care i-a ameninţat pe oameni.

Scandalul dintre interlop şi bodyguarzii clubului din Craiova a fost filmat de martorii aflaţi în zonă, iar pe imagini se poate observa cum tânărul îi ameninţă pe agenţi, din uşa clubului, în timp ce aceştia din urmă, înarmaţi cu bâte de lemn, aşteaptă momentul perfect pentru a-l imobiliza.

Într-un final, agenţii au pulverizat spray lacrimogen în direcţia interlopului, iar apoi l-au fugărit în curtea clubului şi ulterior pe stradă.

Potrivit unor surse, interlopul a reuşit să scape de agenţii înarmaţi cu bâte.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *