Întâlnire de URGENTA la Cotroceni. Iohannis a dat ORDINUL


La Cotroceni a avut loc joi o întrevedere incendiară între președintele Iohannis și șefa ÎCCJ Cristina Tarcea și procurorul Augustin Lazăr

Întrevederea are loc în contextul în care preşedintele i-a primit , la Palatul Cotroceni, pe magistraţii absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii (INM).

Prezența lui Augustin lazăr nu este deloc întâmplătoare. Joi, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatcererea de pensionare depusă de procurorul general. Lazăr a depus cerere de pensionare, în condiţiile în care mandatul său de procuror general se încheie pe data de 27 aprilie. El a candidat pentru un nou mandat de procuror general, însă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a respins candidatura.
În context, trebuie amintită acuzația incendiară lansată de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. El a susținut că „Klaus #Iohannis cumpără tăcerea lui Lazăr cu o pensie grasă! #România lucrului bine făcut!”. Cu doar câteva zile în urmă, Tăriceanu a spus că președintele Klaus Iohannis este șantajat de Augustin Lazăr cu dosarele de la Parchetul General și din acest motiv președintele nu semnează decretul de revocare.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.