Intalnire de gradul zero la Vila Lac! Zi de foc pentru Guvernul Orban! Ce DECIZII va lua Iohannis


Klaus Iohannis se întâlneste azi cu premierul Ludovic Orban și miniștri ai cabinetului său. De asemenea, la întâlnirea de la Vila Lac vor participa și persoane importante din PNL, precum și mai mulți primari. Subiectul discuțiilor va fi activitatea Guvernului dar și o eventuală schimbare în rândul miniștrilor după presiunile din ultima vreme.

Presiunile pentru schimbarea miniștrilor vin și din partea europarlamentarului liberal Rareș Bogdan, scrie Antena 3. Acesta nu a ratat ocazia să critice unele măsuri luate dar și aparenta lipsă a unei strategii de relansare economică.

În plus, Rareș Bogdan nu s-a sfiit să afiseze interesul de a deveni prim-ministru și a subliniat faptul că va face lucrurile „pas cu pas” în acest caz.

Amintim că opoziția a depus mai multe moțiuni de cenzură împotriva miniștrilor liberali. Senatul a adoptat, marţi, moţiunea simplă „Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

De asemenea, luni, Camera Deputaţilor a început dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie. Moţiunea intitulată „Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” este semnată de 93 de deputaţi de la Pro România şi PSD.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu