Institutul Terorist Elie Wiesel sare la gâtul poetului naționalist Marius Ianuș

Poetul Român Antisionist Marius Ianuș este în vizorul institutului terorist Elie Wiesel după ultimele cărți publicate

Acesta a trimis o scrisoare publicației Incorect Politic solicitând sprijin

Am fost contactat pe adresa redacției de către scriitorul Marius Ianuș , un poet român neoclasic, considerat, până în 2010, liderul Generației 2000. În anul 2010 a renegat toate scrierile sale de până atunci, pe motive de credință, asumându-și o nouă direcție literară, creștin-naționalistă și a devenit frate de mănăstire.

Acesta a scris recent o carte intitulată Sonata lui Madoff, o carte incorectă din punct de vedere politic, care provoacă cititorul la gândire critică și atrage atenția jidanilor care se ocupă de combaterea românismului.

În luna Septembrie din anul 2021, institutul terorist Elie Wiesel a semnalat apariția Sonatei lui Madoff.

Fragment de pe blogul lui Marius Ianuș

Daniel Cristea-Enache, cronicarul de la “Realitatea Evreiască” și U.U.S.R. îl atacă pe Marius în postările de pe pagina sa de facebook. Autorul sonatei i-a spus tot ce a avut de spus în articolul său, Scrisoare deschisă unui cronicar-tonomat.

Adevărat trăitor în spiritul Adevărului, Marius Ianuș a pus la dispoziție controversata lucrare pe canalul său de YouTube, în format de audiobook:

Cartea se poate cumpăra, cât se mai găsește, de la Libris – http://libris.ro/sonata-lui-madoff-marius-ianus-GFI978-973-23-188-33–p26956517.html

Prețul cărții în fomat fizic este 5 lei. Eu am luat mai multe, să dau și la prieteni. Marius a făcut un lucru impresionant punând toată istoria înșelătoriei lui Elie Wiesel în versuri, este un cadou ideal pentru un camarad.

Marius Ianuș are o sumedenie de versuri antisioniste în format audio pe canalul său de YouTube, vă încurajez să le salvați până se mai pot accesa. Blogul său poate fi accesat aici.

Iată și textul primit pe email:

Doamne ajută, fraților!

S-ar putea să fiu atacat de sioniști pentru o carte, cum o fost și Domnul Vasile Zărnescu.

Aveți mai jos o mică discuție de pe Facebook (cu poze) și o alta aici – https://yanush.wordpress.com/2021/10/04/institutul-elie-wiesel-protesteaza-impotriva-sonatei-lui-madoff/

Cum am văzut că l-ați susținut și pe el, mă bazez pe dumneavoastră în semnalarea cazului, dacă va fi un caz.

Cartea din pricina căreia or început să mârâie poate fi ascultată și/sau citită, integral, aici : https://youtube.com/playlist?list=PLeed-f-hvkB_ov9mw0Gsit7YsTS6og6PA

Se poate cumpăra, cât se mai găsește, de la Libris – http://libris.ro/sonata-lui-madoff-marius-ianus-GFI978-973-23-188-33–p26956517.html

sau de la Librăria Sophia din București (trebuie întrebat de ea, că nu e ascunsă).

Sunt acuzat că aș fi antisemit, dar eu sunt antisionist.

Vă mulțumesc!

Apără, Doamne, Neamul nostru Românesc!

Marius Ianuș, te salut frățește și te asigur că ai sprijinul meu mediatic în lupta contra hidrei sioniste, percep că în inima ta arde aceeași flacără vie, cu același dor de Adevăr și Biruință.

 „Căci acolo unde sînt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sînt şi Eu în mijlocul lor.”

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *