Înscenare de atac terorist cu petarde, la Paris. Tiganii din România au încercat să fure gențile și portofelele celor panicați

tigani-franta

Patru tiganci din Romania aflate în Paris au provocat o simulare de atac terorist într-o stație de metrou pentru a fura portofelele și lucrurile de valoare ale celor panicați. Ele au aruncat câteva petarde pentru a speria persoanele care se aflau în acel moment în subteran. Mai mulți tigani au reușit să fure bunurile mai multor persoane din Paris, după ce au înscenat un atentat terorist cu ajutorul mai multor petarde. Potrivit Express, aceștia au aruncat pocnitorile într-o stație de metrou din apropierea Luvrului, acolo unde se aflau foarte mulți turiști.

Panicați de bubuiturile auzite, mulți s-au trântit la pământ, moment în care tiganii au pornit la vânătoare de genți și de portofele.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Un martor a declarat cum a văzut hoții care încercau să profite de situație pentru a fura bani sau alte bunuri.

„A fost un haos total. Toți erau speriați. Am văzut hoții de buzunare tigani învârtindu-se pe lângă Luvru, era clar că ei au fost în spatele acestei înscenari. Oamenii doreau să fugă, iar tigancile au încercat să profite ca să fure bani și alte bunuri de la aceștia”, a declarat martorul.

Se pare că cele patru tiganci au fot arestate de poliție, iar autoritățile franceze îi caută pe cei doi bărbați care „țineau de șase”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.