“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Înregistrările care vor „arunca în aer” presa din România! Conducerea cărui post de televiziune ar încerca să protejeze „Puterea”!

tv

Se anunță dezvăluiri incendiare, care vor „arunca în aer” presa din România! Conducerea unui post de televiziune ar încerca să protejeze „Puterea”. Și aici nu e vorba doar de Guvernul PSD, ci de a proteja pe oricine e la „Putere”.

Conflictul dintre conducerea televiziunii publice și Dragoș Pătraru se accentuează. Echipa de la „Starea nației”, cea mai audiată emisiune a postului, a intrat în posesia unor înregistrări audio, realizate chiar de către oameni din TVR, scrie tolo.ro.

În respectivele înregistrări s-ar auzi cum Dona Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariștii încearcă să păstreze o distanță critică față de partidul aflat la putere.

Practic, din înregistrări reiese că Doina Gradea este supărată că ziariștii încearcă să nu țină cont de cine e la guvernare!
„Ceea ce la orice canal public de televiziune din Europa apare în fișa postului, obligația de a fi în slujba cetățeanului, nu a Puterii, la TVR a ajuns un motiv pentru care să fii jignit”, a spus unul dintre ziariștii de la ”Starea nației”.

Și în sesizarea adresată pe 26 aprilie Comisiei de Etică a TVR, Dragoș Pătraru povestește câteva dintre aceste dialoguri, insistând pe momentele în care redacția de știri este jignită de către președintele televiziunii publice.

„Nu e vorba de vreun interes al nostru, că majoritatea înregistrărilor nu sunt despre noi, ci despre colegii de la știrile TVR, ei sunt insultați! Oricum, starea libertății de exprimare în televiziune este deplorabilă, nu se mai poate așa!”.

Există și dialoguri despre un reporter, o fată, care îi pusese întrebări socotite agresive Gabrielei Firea, în timp ce directorii TVR considerau că primarul trebuia elogiat!

Potrivit jurnaliștilor de la ”Starea nației”, înregistrările vor fi difuzate joi, 3 mai 2018, pe blogul realizatorului, patraru.ro, „astfel încât oricine vrea să le preia, să o poată face”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.