Înregistrări șocante din UDMR: cum râdeau liderii de doctorul Benedek, cel care a murit recent, fiind legat de patul spitalului

Înregistrări șocante din UDMR arată cum râdeau liderii de doctorul Benedek, cel care a murit recent, fiind legat de patul spitalului.

Înregistrări șocante din UDMR: cum râdeau liderii de doctorul Benedek. Cazul Benedek Istvan, chirurg cardiovascular la Instititul de Cardiologie din Târgu Mureș, care a decedat după ce a fost legat de pat conform dezvăluirilor din presa centrală scoate la iveală legăturile sordide din UDMR.

Înregistrări difuzate de Flux24 arată cum liderii UDMR îi desconsideră pe doctorul Benedek.

Profesorul Benedek Istvan, a fost unul dintre reputații specialiști români în domeniul hematologiei. Acesta a fost coordonatorul Secției Clinice de Hematologie și Transplant Medular a Spitalului Clinic Județean Târgu Mureș. În august 2020, profesorul Benedek Istvan s-a infectat cu noul coronavirus și a decedat la data de 1 septembrie 2020.

Familia profesorului Benedek Istvan acuză acum sistemul de medicină, de delăsare. Profesorul de cardiologie Benedek Imre spune că fratele lui era conștient, legat de pat, și le cerea celor de la terapie intensivă să îl dezlege.

„Fratele meu a fost legat de pat. Este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza pentru că este sentimental foarte greu de acceptat. Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală de aceea nici nu aș putea să vă spun prea multe”, a spus profesorul Benedek Imre.

Înregistrări șocante cu liderii UDMR în timp ce râdeau de doctorul Imre Benedek
Flux24 a intrat în anul 2020 în posesia unor înregistrări cu șefii UDMR. În aceste înregistrări pot fi auziți mai mulți lideri care râd de familia Benedek.

Chiar soția doctorului Imre Benedek, Theodora Benedek, a fost subiectul principal al bârfelor celor din UDMR.

În prima înregistrare liderul UDMR și șeful CJ Mureș Peter Ferenc povestesc cum au făcut „mișto”„ de profesorul dr. Imre Benedek și de soția lui Theodora Benedek la Balul Palatului, un eveniment cultural tradițional desfășurat la Târgu Mureș.

„Mă întrebă Benedek Imre Aici ce trebuie făcut ? și îi spun…ce trebuie să faci…asculți concertul filarmonicii După aceea, OBLIGATORIU, i-am spus OBLIGATORIU…trebuie să valsezi pe scenă.

Huuu…atunci eu mă duc acasă” zice Benedek – și eu spun – Atunci pe Theodora trebuie să o lași aici și cineva o să o… valseze.

Și mă mai întreabă …. Unde trebuie să stau ? Păi uite acolo sunt organizatorii și întrebă-i pe ei…. nu mă întreba pe mine…Da’ serios trebuie să valsăm ?

Nuu…. ni se dă doar ocazie să dansăm …Apoi coborâm …și …este un obicei ca Președintele Consiliului Județean…la orice manifestare să stea în loja centrală..și se ține acest obicei.

La concerte mă întrebă dacă eu vin, iar dacă nu vin se dă loja centrală…iar dacă mă duc întotdeauna este rezervată loja centrală.

Înregistrarea continuă cu fapte din seara Balului Palatului
Și acum au venit organizatorii și m-au invitat în loja centrală …loja centrală era pregătită pentru noi și când mergeam în sus îl văd pe Zoli (candidatul Soos Zoltan) pe care îl întreb – Tu unde stai ? Undeva lângă voi – îmi răspunde.

Nu! Vino lângă mine, este campanie, hai să te vadă lumea lângă mine.

L-am pus lângă mine dar nu l-am întrebat pe Benedek Imre unde stă. Din dreapta trebuia să vină Soos Zoltan și ei familia Benedek Imre. S-au așezat în stânga mea.

Dar, în lojele mici sunt trei scaune în față și trei scaune în spate…În fața lor deja sosiseră trei invitați deci ei au rămas cu locurile din spate, la Theodora i-au rămas locurile din spate…

Huai ce situație. Deodată îl văd că o ia pe Theodora și pleacă de acolo ca vântul …de o răsunat întreaga lojă. Nu știam ce se petrece… A plecat, să fie sănătos…”, spune Peter Ferenc în prima înregistrare.

A doua înregistrare este mai scurtă. Se vorbește despre faptul că doctorul i-a cumpărat soției sale Theodora un palat.

Sursa/ evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!