Înregistrarea care ZGUDUIE Ministerul de Externe: Îmi bag … în lege

E scandal uriaș în Ministerul de Externe după ce șeful secției consulare de la Ambasada României din Turcia a fost rechemat din misiune. Cristian Radu, diplomatul în cauză, a trimis ministrului Lazăr Comănescu, dar și premierului Dacian Cioloș, mai multe e-mailuri cu diverse fapte despre care spune că sunt amenințări și ilegalități.

La ora 12, STIRIPESURSE.RO va publica înregistrarea audio care a ajuns pe masa premierului cu doi ”grei” din MAE: Șeful Corpului de Control, Silviu Barbu, și directorul Departamentului Consular, Bogdan Stănescu, conform stiripesurse.ro.

Silviu Barbu: ”Pe mine mă doare în p… de avocații ăia și de procesul cu MAE. Îți zic pentru ultima oară…îmi bag p… în articolele de lege.

Pentru noi, procesele e o chestie de 3 lei. Eu îți spun dacă eu l-am prins pe ala care merge la presa il execut, înțelegi?”

Bogdan Stănescu: ”Judecata ta cu MAE e la mișto, e pentru palmares. MAE a pierdut enșpe mii de procese. Procesul tău durează încă 2-3 ani de zile. Suntem cam acelasi grup de oameni peste un an sau peste 2 cand se pune problema promovarii tale…tot cu noi te intalnesti, intelegi?”, sunt doar câteva din replicile din înregistrarea care zguduie Ministerul de Externe.

VEZI SI: DOVADA ca in România, telefoanele mobile sunt ASCULTATE

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *