Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Înregistrare REVOLTĂTOARE cu o învăţătoare din Brăila: “Te ia mama dracu. Te calc în picioare”

prof-900x444

Luminita Gheorghe, o învăţătoare din Brăila, a fost înregistrată în timp ce îşi jigneşte şi înjură elevii. Cadrul didactic recunoaşte că şi-ar bate elevii, însă nu vrea să-şi piardă serviciul, transmite România Tv.

Un videoclip încărcat pe Youtube la sfârşitul lunii noiembrie a devenit viral pe reţelele de socializare. Este vorba despre o înregistrare audio dintr-o sală de curs a Colegiului Naţional “Ana Aslan” din Brăila, în care o învăţătoare îşi înjura elevii, de clasa I, ca la uşa cortului.

Băi băieţel, dacă nu te ia mama dracu’! Stai ţeapăn! Dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Au ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, doi draci, să dea peste cap o clasă întreagă. Animalul râde. Creierul lui are o problemă”, spune învăţătoarea.

“Tratament inuman aplicat unor copii de 7-8 ani de catre invatatoarea Gheorghe Luminita din Braila de la Colegiul “Ana Aslan”. V-ati lasa copilul pe mana acestei invatatoare? Credeti ca are ce cauta la catedra aceasta invatatoare?”, se scrie in descrierea materialului video.

Singurul lucru care mă determină să nu îi bat să-i găsească nebuneala este faptul că îmi pierd serviciul. Ştiţi cum i-aş bate pe ăştia? Nu cred că vă imaginaţi. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat. M-am săturat până peste cap. Mi-e silă“, mai spune învăţătoarea în înregistrare.

Înregistrarea a fost făcută de un părinte care a aflat de la copil despre comportamentul femeii.

Luminita Gheorghe are 49 de ani si a absolvit Liceul Pedagogic “Costache Negri” din Galati si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, conform profilului de Facebook al femeii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.