Înregistrare REVOLTĂTOARE cu o învăţătoare din Brăila: “Te ia mama dracu. Te calc în picioare”

prof-900x444

Luminita Gheorghe, o învăţătoare din Brăila, a fost înregistrată în timp ce îşi jigneşte şi înjură elevii. Cadrul didactic recunoaşte că şi-ar bate elevii, însă nu vrea să-şi piardă serviciul, transmite România Tv.

Un videoclip încărcat pe Youtube la sfârşitul lunii noiembrie a devenit viral pe reţelele de socializare. Este vorba despre o înregistrare audio dintr-o sală de curs a Colegiului Naţional „Ana Aslan” din Brăila, în care o învăţătoare îşi înjura elevii, de clasa I, ca la uşa cortului.

Băi băieţel, dacă nu te ia mama dracu’! Stai ţeapăn! Dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Au ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, doi draci, să dea peste cap o clasă întreagă. Animalul râde. Creierul lui are o problemă”, spune învăţătoarea.

„Tratament inuman aplicat unor copii de 7-8 ani de catre invatatoarea Gheorghe Luminita din Braila de la Colegiul „Ana Aslan”. V-ati lasa copilul pe mana acestei invatatoare? Credeti ca are ce cauta la catedra aceasta invatatoare?”, se scrie in descrierea materialului video.

Singurul lucru care mă determină să nu îi bat să-i găsească nebuneala este faptul că îmi pierd serviciul. Ştiţi cum i-aş bate pe ăştia? Nu cred că vă imaginaţi. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat. M-am săturat până peste cap. Mi-e silă„, mai spune învăţătoarea în înregistrare.

Înregistrarea a fost făcută de un părinte care a aflat de la copil despre comportamentul femeii.

Luminita Gheorghe are 49 de ani si a absolvit Liceul Pedagogic „Costache Negri” din Galati si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, conform profilului de Facebook al femeii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.