ÎNREGISTRARE EXPLOZIVA cu Nicușor Dan: Orban, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA! E inadmisibil! Orban, candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa

Candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa. E inadmisibil! ”, este noua înregistrare cu Nicușor Dan pe care Liviu Pleșoianu o readuce în actualitate.”Orban, candidatul PNL, voia să ia bani cu sacoșa!  

Susținut de PNL, PLUS și USR pentru Primăria București, Nicușor Dan vorbea despre cum actualul premier, Ludovic Orban, cerea bani de la afaceriști, în campania din 2016, când a vrut să candideze la funcția supremă în capitală.

”Nicușor Dan: „ORBAN, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA!”

VIDEO devastator: Nicușor Dan spunea despre Ludovic Orban că „voia să ia bani cu sacoșa” și despre PNL că „și-a pierdut rațiunea”!

Nicușor Dan: „ORBAN, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA! E inadmisibil! Orban, candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa! Pare că PNL-ul și-a PIERDUT RAȚIUNEA!”

…Nicușor Dan și Ludovic Orban – două mari caractere ale politicii românești! Nicușor e fericit că îl susține „omul cu sacoșa”, iar Ludovic e fericit că îl susține pe cel care se declara dezgustat de „omul cu sacoșa”.

#PENIBIL”, e mesajul ce însoțește înregistrarea video cu Nicușor Dan pe care o postează deputatul PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *