INREGISTRARE AUDIO REVOLTATOARE: Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: „O murit fraieru’!”

Criminalul de la Mediaş a vorbit la telefon, după ce a băgat de 11 ori cuţitul în victimă: „O murit fraieru’!”, se aude pe înregistrare audio cum îi spune el unui cunoscut.

A fost făcută publică o înregistrare audio în care autorul omorului din fața clubului medieșean Serabeva vorbeşte la telefon, imediat după crimă. Marius Rusu, tânărul recidivist care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019, rămâne în continuare după gratii.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție cu acesta chiar în noaptea crimei, la puţin timp după tragedia din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Criminalul spune că nu e speriat de moartea lui Marius Faghiura Andrei și că știa că urmează să fie arestat în scurt timp.

În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune „O vrut să mă omoare ei pe mine.” iar la finalul mesajelor, râzând criminalul spune „Unde să ieșim? Şi pe mine mă caută garda.”

„Cred că o murit fraieru ăla , băgamia-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Bagami-as p… în gura lor de zdrente… mă caută garda.” se aude pe înregistrare.

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.