INML A CONFIRMAT! Unde au fost ascunse rămășițele Alexandrei Măceșanu!

Medicii legişti au confirmat! Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care a cerut ajutorul poliţiei din casa lui Gheorghe Dincă unde era ţinută sechestrată, a sfârşit în mâinile criminalului de la Caracal. Probele ADN prelevate de anchetatori din casa ororilor au demonstrat că resturile umane găsite carbonizate îi aparţin adolescentei.

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu