INGRIJORARE in randul METEOROLOGILOR: SOCATI de VREMEA ABERANTA – Schimbarile vin din februarie, „Stati sa vedeti cum va fi martie”

Potrivit ultimelor informații oferite de meteorologi, vremea din lunile februarie şi martie va fi caracterizată de existența unor temperaturi mai ridicate în regiunile sudice şi estice şi apropiate de normal în restul teritoriului.

Precipitațiile totale lunare vor fi, în general, apropiate de normă 931,6 litri/mp), exceptând regiunile centrale și estice, unde vor avea o tendință spre excedent.

În luna martie, temperatura medie lunară a aerului se va situa peste norma climatologică (care este de 3,5 grade) în sudul și sud – estul țării și va fi apropiată de normă în restul teritoriului. Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

Citiți și:  Prognoza SPECIALA de la ANM: Cand vin PLOILE

În luna aprilie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în sudul, sud – estul și local în vestul țării și se vor situa sub mediile climatologice în celelalte regiuni. Media multianuală lunară este de 9,3 grade Celsius. Precipitațiile totale lunare vor avea, în general, o tendință spre excedent.

Sursa:evz.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile