Ingrid Mocanu STERGE PE JOS cu Guvernul

Ingrid Mocanu a oferit o declarație dură la adresa a doi miniștri din cabinetul Dăncilă, pe care îi acuză că trag în jos activitatea pozitivă a colegilor lor și a ținut să o laude totodată pe fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu.

Avocata dă de pământ cu Teodor Meleşcanu, în urma intervenţiei acestuia de la postul de televiziune BBC, pe tema amnistiei şi graţierii:

„Da, atât de penibili sunt miniştrii ALDE sau susţinuţi de ALDE. Cum să dai un aşa răspuns tâmpit când televizoarele sunt pline de nenorocirile comise de DNA? Degeaba face Olguţa minuni şi e respinsă de Iohannis, degeaba luptă Teodorovici cu ROBOR – ul, căci astfel de personaje gen Tudorel şi Meleşcanu (fostul şef al unui serviciu secret este ministru al unui partid care pretinde că ”luptă” cu Sistemul ) strică tot ce au construit ei în această perioadă,” declară Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:  Olguţa Vasilescu detonează bomba. Vor fi arestări pe capete

Într-o intervenţie pentru BBC, Teodor Meleşcanu a fost întebat de o jurnalistă a postului care e semnalul internaţional pe care îl dă România, câtă vreme liderul informal al Executivului, Liviu Dragnea, nu a putut ajunge premier deoarece a fost condamnat pentru corupţie, iar guvernul vrea să rezolve problema prin amnistie şi graţiere.

În răspuns, Teodor Meleşcanu a declarat că autorităţile române încearcă să rezolve problema supraaglomerării din puşcării, răspuns nemulţumitor pentru jurnalistă, precum şi pentru mulţi critici din ţară ai ministrului de Externe.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU