Ingrid Mocanu, acuzații FARA PRECEDENT! Cine o spionează


Ingrid Mocanu se lansează într-o serie de acuzații fără precedent, vorbind despre acte de spionaj la adresa ei iar ce a găsit în casă o face să fie sigură că că operațiunea este în plină desfășurare.

Avocata Ingrid Mocanu susţine că membri SRI i-au montat în casă aparatură de ascultare şi lansează un avertisment către directorul SRI, Eduard Hellvig.

„Domnule Hellvig, aveţi suficientă înţelepciune să nu aruncaţi ţara în haos, aşa că spuneţi-le să se potolească! Este foarte clar: s-a ajuns la faza pe ”integritate fizică”, aşa că mă aştept la orice .. dar fiţi sigur că Adevărul va învinge în cele din urmă. PS – Să vă luaţi aparaturile de la mine din casă să nu le distrug că rămâneţi cu lipsă în gestiune …”.

De asemenea, Ingrid Mocanu anunţă şi cum şi-a dat seama că în casă au intrat persoane fără acordul ei.

„Aaa şi să nu uit: scoateţi cheile din uşa aia unde le-aţi introdus şi au rămas blocate (eu nu aveam cheile introduse în acea uşă). Dar repede, până nu mă enervez. Ce tâmpiţi aveţi prin serviciile alea,” exclamă avocata.
De asemenea, Ingrid Mocanu susţine face şi un jurământ de credinţă, susţinând că e de partea românilor care doresc stârpirea corupţiei:

„Eu sunt de partea oamenilor acestei ţări, care aşteaptă să stârpiţi corupţia în mod real şi să respectaţi legea. Poporul vrea să protejaţi această ţară, nu să o vindeţi pe doi lei pentru 3 funcţii. Nici la ruşi, nici altor puteri străine… să o păstraţi pentru ei şi să îi protejaţi de nenorociri străine şi interne,” conchide Ingrid Mocanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *