“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Ingrid Iordache, noua “desteapta” a PSD-ului! Olguța și Carmen Dan sunt pantaloni mici pe lângă ea!

ingrid iordache

Mai țineți minte când a zis Olguța Vasilescu că nu vor fi probleme cu plata salariilor și pensiilor mărite, pentru că, odată mărite salariile și pensiile, și impozitele pe ele vor fi mai mari, deci vor fi mai mulți bani la buget pentru salarii și pensii?

Ei bine, ce a zis Olguța Vasilescu e pantaloni scurți pe lângă ce a zis Ingrid Iordache de la TSD Arad, noua stea a economiei naționale, care, fiind și mai tânără și cu mintea mai vioaie, a gândit cu voce așa: “Inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft.”

Vă dați seama ce înseamnă asta? Înseamnă că progresăm, ca țară. E o încântare să vezi că, în țara ta, mințile strălucite nu mai trebuie să treacă prin școala de secretariat de la Teleorman sau prin PRM School of Economics pentru a ajunge o voce, un talent.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.